Wednesday, February 23, 2011

babi dihutan disusukan, blog sendiri habuk tebal berinci-inci

setelah dikerah berkali-kali oleh (u know urself laa), baru laa rasa berdosa setelah mengabaikan blog(sebut: belog) hampir sebulan.

bukan paa... cheq xdak masa nak hapdate belog. biasalah, budak medic mana da masa nak belog belog ni semua. (sila muntah secara berjemaah sekarang)



petang tadi, mse on the way balik jogging, aku ternampak dua mak cik ni berlari. mak cik tu dua-dua tengah pakai baju sukan, track suit, kasut nike bagai. memang pasti la diorg berlari tu sbb mmg nk berjogging. tapi, yg wat aku dok tengok pelik, diorg bawak payung sambil berlari.errr


cube bayangkan. org tengah jogging sambil bawak payung kt tangan. payung kecik xpe gak, ni payung panjang. adeh...


haha


nak tergelak tengok makcik2 ni.
ye la, kt sini, petang petang selalunya hujan.
diorg bawak payung tu kirenya precaution la, takot bermandikan peluh dan jugak bermandikan hujan.
ye la mak cik....saya paham...
tapi tak kan la nak bawak payung panjang tu pegi berjogging.
kot ye pun... bawak la payung lipat esprit ke.
baru la TAK nampak funny jogging bawa payung.

p/s: aku x tau istilah sebenar payung panjang tu...payung kaki ke?entah...









15 comments:

Nadhirah Nasir said...

kakaka.. kelakar! btw asri, ble masa ko susukan babi hutan?? eeee.. hakhakhak

miss aini said...

xbest la post.uwek.hah

kumbang hitam said...

nad - btw babi hutan menyusu ke?haha xtaw xtaw..haha
yg aku tawu diorg lahir2 je terus meniarap dalam lumpur..aha

kumbang hitam said...

semua post pun x best... nak banned kaw la pasni...
personal invitation utk block dr bc blog aku...jap lagi aku nk ubah setting
wekk balik :P

miss aini said...

block block!

kumbang hitam said...

xde setting nk blog org la wey..

kumbang hitam said...

eniway...cepat giler ko reply..tabik springgg

kumbang hitam said...

silap spell...block..
haha..

-so- said...

Camni ja wat kambek(comeback)?
Tak grand langsung! Bitch! Ok i need to stop saying bitch.

-so- said...

Camni ja wat kambek(comeback)?
Tak grand ah! Bitch! Ok i need to stop saying that!

miss aini said...

aku mmg xde keje..aku nk deactivate blog ah.bye

kumbang hitam said...

faizso - so tu nama bapak kaw lah..haih.. >_<"

kumbang hitam said...

aini - boley ke deactivate blog? ko igt ni facebook ke ape..adeh..

rafidahfarhana said...

saya tau makcik dua orang tu!
selalu nampak diorg masa joging petang2.haha :D

kumbang hitam said...

yee??
haha....lau jumpa lagi cakap kt dia aku kirim salaaam.... XD