Wednesday, June 09, 2010

adakah anda tahu ASRI itu apa? haha... gelak besar aku jadiknya.. aku tak pernah pulak tahu..



Australian Space Research Institute




hahah.. mari gelak guling-guling dibilik sendiri.. XD... haha.... x klakar oke..

dulu lepas abes pasum. masa nak isi UPU, ada 8 pilihan. aku dah isi 7, satu lagi aku tak tahu nak isi apa. scroll je laa list course yang ditawarkan dari atas ke bawah. aku tengok UIA ada tawarkan satu kos yang sangat menarik, which is aeroangkasa. pastu aku men letak je aeroangkasa. pastu submit. then esoknya kawan aku gelakkn aku letak bendaalah tu - aeroangkasa. apa ingat nak jadi mcm si dr. muszafar ke??..adoii.. then esok nya aku buang pilihan ke8, takut pulak kan kalo2 dapat kos tu, matiiii, tak minat pun tentang angkasa2 ni... mati lah aku kalo nak hidup dengan angkasa. research. urghh... saya tidaQ mahu itu.


mungkin anda tidak tahu, aeroangkasa adalah merupakan seseorang jurutera yang terlibat di dalam mana-mana peringkat penyelidikan dan pembangunan industri aeronautik dan juga astronautik.Jurutera aeronautikal terlibat dalam bidang penerbangan didalam rangkuman atmosfera bumi. Jurutera astronautikal pula terlibat dalam bidang penerbangan di luar rangkuman atmosfera bumi.


cari nama sendiri dalam wikipedia. jadik australian space research ins pulak. mengingatkan aku dengan aeroangkasa yang aku pilih for UPU dulu. Haih..... berangan naik spaceship jap...huhu...














.

5 comments:

k u c e n g said...

ILI lagi la wehhhh.. Influenza Like Illness!

kumbang hitam said...

hahahah...klakar..
kiranya nama aku lagi elok lah...XD

cik bunbun said...

ehh kumbang hitam ex pasum ye.

haha. nak tanya ni. klo soalan tutorial tak siap pon xpe kannn? wakakakakkakaa. haish. sila jawab ASAP. maseyyyy ;)

kumbang hitam said...

xde ape... kalo dpt tutor yang strict tu die mungkin sound lah... tu aje..
tapi tuto chemistry kan ada markah...nak tak nak kene buat lah..haha..

soalan exam lebih kurang aje dgn soalan final...

kumbang hitam said...

silap2...
soalan tuto lebih kurang aje dgn soalan exam final..