Saturday, January 01, 2011

bintulu *latest update*

plot : kedai dvd cetak rompak (mmg susah nak cari kedai ori kt sini)
kalau ada pun, bulan ni open for business, bulan depan dah boleh gulung tikar laaa
haha...sebab takda sapa nk beli...
(p/s: kalau ada abang polis bc blog aku habes lah brader2 tu masuk rancangan 999. takpa lah. sekurang2ny bole tolong diorg jadik femes)


adeh... thats not my point.


oke...ulang balek
plot : kedai dvd cetak rompak

tgh rambang mata dvd mana nak tengok ni. yg ni dah tengok. yang tu pun dah.
ada sorg mak cik, dukung anak kecik. baby. tengah menangis. entah ape ape.
(p/s: kalau aku tgk baby nanges je aku teringt pediatric. terRISAU dua jenak. canelah nak handle budak kecik nanti. aku dh lah xley urus budak2 nangis. kalau tengok bdk nangis, aku skali yang menangis kang...adeh)
tpt laluan tu sempit(standard lah kedai dvd kan)
bila sedar makcik tu nk lalu, aku undur kebelakang.
sambil tengok muka budak nangis td.
alala...comel ~~,
naseb bek kaw comel.
bila mak cik tadi dah lalu.
aku sambung balik tugas meniliti dvd tak ori (perlu laa nak ulang x ori)
tiba-tiba aku terhidu something familiar.
bau taik.
bukan bau kentut. sebab aku tau bau taik budak2 mcm mana..
adeh..
x senonoh punya budak..berak in public.. walopun dlm pampers tapi still...IN PUBLIC!!
rasa nak muntah pun ada (bluwek!!)
(p/s: haih...mcmana laa aku nk posting pediatric 3rd year nnt...risau2)

yg aku pelikny..
mak dia slumber giler dukung dia...
x terhidu ke anak dia berak...sbb tu menangis..
pergi toilet lah mak cik.. basuh berak anak tu...adeh..

haha..
jgn salah anggap pulak..
aku tak emo pun psl benda ni.. rs cam kelakar..
budak2 apa nak tawu...nak berak....berak je lah dlm pampers..
bau tu yang tak boleh blah...hampeh..
mak cik tu pulak... mcm x da apa berlaku...


kalau kita dok dlm lori sampah. lepas ~3 minit, kita tak dpt hidu bau busuk lg kan. kan? kan? mayb thats explain kenapa mak cik tu wat slumber badak dukung budak tu padahal budak tu berak.




rs nak je pergi depan mak cik tu..
then cakap.
aku : eee....busuk nye...siapa entah berak (pastu jeling2 mak cik tadi yg tgh dukung anak)
mak cik : (muka blurr)
aku : bluewk!!...eee, tak tahan aku berdiri kat sini...(bagi pandangan jengkel sket kt mak cik tu... )









dikarang dengan penuh bau taik dan merepek oleh asri afandi...

5 comments:

miss aini said...

hahahahaha!
anak ko nnti xpyh pampers,berak berdiri terus.haha

kumbang hitam said...

xdeny..
aku beli papers mahal yg kedap bau..
haaa

miss aini said...

anak ko pakai papers?*padahal tau typo*
ok..go go green!

kumbang hitam said...

haha..sengal~

k u c e n g said...

eee. taik!