Friday, January 14, 2011

UM kena bakar?

mula-mula nak bagitahu
tajuk diatas tiada kaitan dengan isi cerita post ini
dan yang lebih menyedihkan
aku tak tahu apa tujuan post ini dibuat in the first place
jadi, kita sama-sama tengok jaguh kampung(jari-jari aku).. apa la yg dia nak buat, gatal sangat nak pegang keyboard...
amek laa nak sangat


aku takda kerja nak buat
(cehh...padahal banyak ja nak kena buat. PBL tak start lagi. esok nak keluar. Pathology memang tak habis2 dengan hematology, padahal dah masuk renal)
bila aku (buat-buat) tak ada kerja, maka aku pun buat perkara yang xda kerja, seperti yang korang boleh tengok kat bawah...

kecik sangat ke? act cukup besar je gambar tu, tapi keluar dalam blog jadik kecik pulak..
xpa, klik gamba tu kalau nak tengok dengan jelas apa yang aku buat



sila buat True/False pada soalan diatas.






conclusion:
enchek google banyak kena tanya pasal sexuality artis.

korang : (taip: is brad pitt gay)
google : kejap, aku call angelina jolie. pinjam henset jap, henset mati arr..
*oke, aku mengarut, so, biarkan*



semua orang pun interested dengan orientation orang lain. lebih-lebih lagi artis.kan. pasal apa ekk?
(1)sebab diorg pun (buat-buat) xda kerja mcm aku
(2)sebab diorg saje nak tahu blog paparazzi mana paling best
(3)sebab diorg fikir enchek google suka intai artis
(4)sebab cikgu cakap, "kalau tak tahu, google"


dah habis buat benda xda kerja ni
aku pegi taip : (is asri afandi)
hahaha trgelak tengok suggestion enchek google. try ar..









.......ditaip dengan kekenyangan makan mcD b4 midnight dan consider nak study ke nak melagha oleh asri afandi

2 comments:

miss aini said...

google scroll bawah sikit
UM KENA BAKAR????
haha..xlama lagi kena la saman sbb menyebarkan berita palsu.
selamat berjaya

kumbang hitam said...

Haha..kebebasan bersuara ok.. :)