Thursday, January 20, 2011

YOO HEE Witch



aku tak suka tengok movie/series yang membenarkan curang. ye, betul, aku tak suka.
meletakkan curang tu pada satu tempat yang betul. Padahal salah.
(walaupun xda dalam akta undang-undang)

contoh drama korea yang aku baru start tengok petang semalam.
(gamba kat atas - Yoo hee witch)

X dengan Y adalah watak utama.
Y memang dah ada gf (gf die watak baik laa, xda wat kecoh bagai)
tapi Y abaikan Gf die disebabkan die jatuh cinta dengan X
disebabkan X dengan Y adalah watak utama, pengarah drama ni sengaja mengolah percaturan jalan cerita supaya meletakkan cinta (tetiba geli dengan ayat ni) X dan Y berada dalam landasan yang betul. walaupun berakar umbikan CURANG.
Terok giler Y. X pun sama.


disebabkan tak suka
aku stop tengok drama ni
walaupun dah dekat 7 jam masa aku habiskan
buat apa nak sambung tengok kalau dah menyampah betul tak?
bak kata pepatah, ibarat minum air coke rasa teh tarik.Bole?


bayangkan kalau kite ade kt tempat gf die.
tak rase, berlaku ketidak-adilan ke kat sini?
kesian dow gf die.
(xpe, sabar ye cek kak, nanti ade org yg lagi baik untuk cek kak, cek kak tunggu je)



p/s: sebenarnya aku nak je sambung tengok. tapi episode 7 takda subtitle haHa.. bagos lah. otherwise membuang masa. baik bace patho.
(kan kan kan...)








dikarang dengan penuh suka sebab esok makan buddy oleh asri afandi..

4 comments:

miss aini said...

saya nk jadi X.sekian

Farid 'the Judge' Hakim said...

teruskan je tgk hahaha

kumbang hitam said...

aini - X square root divide pi equal to?

kumbang hitam said...

farid - haha.. tunggu subtitle turun jatuh dari langit...