Saturday, June 11, 2011

no more yesterday





sengaja aku buat blog ni simple. mungkin ramai yang cakap blog aku dull, tak menarik, terlalu basic, tak pandai guna Html stuffs, paduan warna yang senget, apa lagi??
Sebab aku takda masa nak buat banyak2 berat2, kang buat setengah jalan, tak jadi, lagi huduh. kan? now, macamana nak buat blog layout ni lagi bagus? at least tak nampak dull mcm tong sampah..













........

4 comments:

miss aini said...

if no more yesterday how could you have today?
yesterday was history,today is victory,tomorrow is mistery.
*aku rasa otak aku berkerja hari ni..ehe*
btw simple blog best,the content yg penting

kumbang hitam said...

betul!!
haha

miss aini said...

nak cakap betul pon nak gelak --->"haha"..LOL

kumbang hitam said...

"haha" tu just penghias komen... kalau tulis "betul" je mcm kosong kan...jadi aku tambah "haha"...LOL