Sunday, February 21, 2010

mari kita mentension kan diri sendiri...yeeehaa

aku guling guling atas lantai sampai hujung bilik....tengok tarikh masih lagi 21 feb..
guling guling lagi sampaidepan pintu...tengok jam...masih lagi 21 februari...
guling guling lagi sampai katil roomate...tengok kalendar....masih lagi 21 februari...
guling guling dan guling lagi sampai katil sendiri....tengok henfon aku yang sunggoh chanteq....masih lagi 21 februari
inilah hobi aku dimasa lapang... anda boleh mencubanya dibilik sendiri...
aku sedar exam final dah semakin hampir...dan tidak seharusnya aku membuang masa dengan berbuling2 tanpa sebab....macam budak down syndrome...hahahah

good luck untuk diri sendiri...dan ingatlah...1 bulan adalah sangat sangat sangat singkat... ia akan melintasi anda seperti halalintar....atau seperti p1Wimax aku yang laju tahap gaban ni....atau seperti kereta yang dipandu 160km/hr...laju kan??..dan mesti korang termasuk aku...tidak dilupakkan dan sentiasa diingati AKU...akan cakap "cepat giler mase berlalu, macam baru semalam je abes exam PASUM, sekarang dah nak masuk exam final 1st yer"...kn2...kn2....kn2...

1 bulan aku boleh buat banyak benda... dan satu bulan ini mampu membuat satu perubahan... bersikap positif boleh melonjak naikkan kita ke aras yang lebih tinggi... bukanlah untuk menjadi tidak realistik...tetapi percayalah... angan-angan mampu memberi kita keyakinan... dengan ada yakin dalam diri kita, insyallah, kita boleh berjaya... nanti korang cariklah hantu bernama Yakin, pastu mintaklah dia rasuk korang....insyallah, akan ada yakin dalam diri korang...gagagagag {lawak ke??..xpe...biakan aku gelak sendirian disini...}



















...........

5 comments:

Helmi Razali said...

haha, guling-guling macam tenggiling~ teringat kat shin chan. Comel betul. bila final ko?

LORD ZARA 札拉 said...

err...

kamu gyling2 dalam bilik je ke?

lain kali luaskan radius hingga ke Za'aba dan sebagainya.

hahaha.

Salam singgah.
Zara.
http://shafaza-zara.blogspot.com/

tingkap said...

helmi --- haha.... mse taip bende alah tu aku teringat shin chan doh..seyes x tipu...xD....
final 25/4/10...

2010 tau...bukan 1910..dan bukan 3010...mahupun 2012...heheh...

oke...perut aku mengatakan yang die tengah kecut..adoii




zara -
haha...kenapa x guling sampai palapes je terus bersama dengan kera-kera jalanan.... xD

LORD ZARA 札拉 said...

Hahaha~

Helmi kesayangan hamba ada mengomen rupanya. Geram dia tak jengah blog. Cis, nanti terjah beliau laju2~


Eh, kalau sampai Palapes, baik berguling sampai ke LCCT. Boleh kitak beli tiket belon~ hahaha~

tingkap said...

pandey nya kelakar sarawak eyh...siney nya belajar??
haha~ tiket belon beli online jak..

kalo paham arr...XD